Rejsetilbud
Hotel Pomorie, Sunny Beach, Balkan Holidays

Sunny Beach

7  dage
Pris fra: 2.095,-
Hotel Pomorie, Sunny Beach, Balkan Holidays

Sunny Beach

7  dage
Pris1.595,-

Sunny Beach

7  dage
Pris fra: 2.095,-

All inclusive rejser

Når ferien skal være så afslappende som overhovedet muligt, og det gælder også når børnene skal have en sodavand, eller når de voksne skal hente en forfriskning i baren. Derfor er all inclusive rejser utroligt populære hos Balkan Holidays og med det som udgangspunkt, har vi her samlet alle vores rejser, hvor du enten har all inclusive inkluderet i rejsens pris, eller hvor all inclusive kan tilkøbes.

Hotel Kristal - Golden Sands


Hotel Kristal  - All inclusive hotel, som er beliggende i rolige omgivelser med masser af grønt omkring sig, har en dejlig have med pool område og en super hyggelig terrasse med udsyn over poolen.

Priser og afgange - klik her

Hotel Perunika - Golden Sands


Hotel Perunika er en gammel kending hos Balkan Holidays. Især terrassen i haven med sine høje træer og små hyggekroge, er et yndet sted i sommervarmen. På Hotel Perunika koster all inclusive 800,- ekstra pr. pers. pr. uge.

Priser og afgange - klik her

Hotel Lilia - Golden Sands


Hotel Lilia - All inclusive hotel i Golden Sands. Et dejligt 4-stjernet hotel med meget central beliggenhed i første række til stranden og promenaden i Golden Sands.

Priser og afgange - klik her
Hotel Lilia, Golden Sands, Bulgarien

Sol Nessebar Bay & Mare - Nessebar


Sol hoteller Nessebar Bay & Mare har en udsøgt beliggenhed i natur skønne grønne områder og med egen strand. Et familie resort med all inclusive og mange faciliteter, det findes ikke bedre.

Priser og afgange - klik her

Sol Hotel Marina Palace - Nessebar


Sol Hotel Marina Palace  - All Inclusive hotel, der er ideelt placeret mellem den gamle og den nye bydel af Nessebar. Hotellet er mest beregnet til det voksne publikum og direkte placeret ved vandkanten. 

Priser og afgange - klik her

Hotel Yunona - Sunny Beach


Hotel Yunona, All inclusive hotel til billige penge. Den står  på ægte feriefslapning. Her bor du midt i hjertet af Sunny Beach, og har kun 150 m til den dejlige strand. Ideelt til familie & afslapning. Poolområdet er rammet ind i en skøn grøn have, og som prikken over i'et er  ''all inclusive'' light med i prisen.

Priser og afgange - klik her
Hotel Junona Sunny Beach, All Inclusive Balkan Holidays
web: Travelmarket Interactive