Find rejsen her

Rejsende:

Voksne

Børn

Fra:

Skiferie i Pamporovo 

Pamporovo er beliggende i Rodopabjergene. De 38 km pister går op til 1926 meters højde, ligger i læ af bjergene og skoven og er på nord- og sydvendte skråninger. Dette gør at sneen holder til langt ud på foråret. Endvidere forefindes der på ca. 80 % af pisterne snekanoner, der hurtig kan lave kunstsne, hvis dette skulle behøves.

I Pamporovo har du stort set ingen liftkø. Skiområdet er velegnet til begyndere, men der er også pister for de mere øvede. Endvidere tilbyder Pamporovo en Fun-Park som lever helt op til forventningerne, ja en dag så meget, at der her hvert år afholdes internationale konkurrencer.


Ønsker man at stå på langrend kan Pamporovo også tilbyde dette. Løjperne går igennem den smukke fyrreskov omkring skiområdet.


For dem, der gerne vil på after-ski findes der et rimeligt udvalg af caféer og barer. Og vil man gerne ud og se på nattelivet, så har Pamporovo en del barer og caféer der byder på et udvalg af underholdning. Snyd ikke dig selv for en rigtig bulgarsk aften med bulgarske specialiteter og hvor man kan drikke et rigtigt godt glas bulgarsk vin til, mens man ser på bulgarsk folkedans.
 

Fakta:


Byens højde:1400m o.h.
Højeste piste: 1926m o.h.
Pister: 38 km
Antal pister: 12
Længste piste: 3800m
Fun-Park: ja
Langrend: 38km
Aftenski: Ja, men er ikke inkl. i liftkortet
 

Rejseleder m.m.

Vi har ingen dansk talende rejseleder i Pamporovo, men man er meget velkommen til at kontakte vores kollegaer fra Balkan Holidays, England.
Det er ikke muligt at bestille direkte on line, efter som hotellerne er på forespørgelse. Derfor bedes I venligst kontakte os pr. telefon på. 33 12 35 10 eller send os en mail på: info@balkanholidays.dk. Tak
EmediateAd