Golden Sands / Varna 

Rejser til Golden Sands - Varna-Sortehavet


Hotellerne i Golden Sands ligger alle næsten uden undtagelse naturskønt mellem træerne på skråningerne ned mod den 4 kilometer lange og næsten 100 meter brede sandstrand. Langs Golden Sands gyldne strand løber byens livsnerve, strand-promenaden, hvor man finder et stort antal restauranter, cafeer, god shopping og en masse aktiviteter.
Transfer t/r er altid inkluderet i prisen, når du køber en pakkerejse hos Balkan Holidays. Børnerabatter på de enkelte hoteller fremgår under priser og afgange.For booking benyt boksen "Find rejsen her" til venstre.
 

Golden Sands - Sortehavets Riviera

Når mørket falder på, så sænker der sig en ganske særlig stemning over Golden Sands. Byens lys bliver tændt i tusindvis og musikken begynder at strømme ud fra de mange restauranter, som tilbyder alt fra traditionelle bulgarske retter med folklore-optræden til et mere internationalt køkken.

 
 

Roulette eller disco

Efter middagen sprudler området af liv, og man kan nyde en stille kop kaffe og eventuelt en Pliska (den lokale bulgarske brandy) med udsigt til Sortehavets lys.
Er der overskud har Golden Sands et livligt natteliv på byens mange barer, diskoteker og natklubber, og skal der satses, er der gode muligheder på byens kasino.
 

 

Strand eller vandland

Golden Sands strande med det finkornede gyldne sand lægger op til en fantastisk badeferie for hele familen.
I bakkerne over Golden Sands ligger det imponerende vandland, Aquapolis, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig i vandrutsjebanerne med en flot udsigt over Sortehavet.
 

 

Shopping og seværdigheder

Golden Sands ligger kun 17 km fra den tredjestørste by i Bulgarien, Varna, med mange indkøbsmuligheder og seværdigheder, hvor specielt det arkæologiske museum er et besøg værd. Balkan Holidays tilbyder et stort udvalg af udflugter af næsten enhver art med vægt på det kulturelle, på naturen eller bare en rigtig tur i byen.


 

 Transfer t/r er altid inkluderet i prisen, når du køber en pakkerejse hos Balkan Holidays.

Priser og afgange - klik her

For booking benyt boksen "Find rejsen her" til venstre.
 
Travelmarket Interactive