Hotel Kempinski, Bansko 

Hotel Kempinski er nok det mest luksuriøse hotel der findes i Bansko. Med en beliggenhed lige ved gondolliften og mulighed for egen VIP adgang til liften (mod ekstrabetaling/ liftkort) og som skal købes ved resceptionen på hotellet, får du en førsteklasses skiferie.

På Hotel Kempinski er der kælet for detaljerne og overalt er der lagt vægt på, at omgivelserne skal indbyde til hygge og afslapning. Hotellet har 157 værelser som er indrettet i "alpin" stil med træmøbler i varme farver og de fleste værelser har også balkon.

Efter en lang dag på ski eller snowboard kan du tilbringe din aften i en af hotellets 3 restauranter, som serverer alt fra buffet, retter fra middelhavskøkkenet eller japanske specialiteter som f.eks. sushi. Alle retter tilberedes så vidt det er muligt med friske råvarer indhentet fra den omrkingliggende region.

Aftenen kan tilbringes ved at gå en tur i de hyggelige brostensbelagte gader i Banskos historiske bymidte, men hvis benene er for trætte efter en lang dag på ski, kan man besøge et af hotellets 4 indendør barer, hvor der serveres alt fra kaffe, te, øl og lækre cocktalis. 

Er musklerne ømme og trænger du til noget velvære har hotellet også en SPA hvor der tilbydes en stor variation af behandlinger med alt fra massage til ansigtsbehandlinger over dampbade og Saunaer. Ønsker du mere information om hotellets SPA kan du kontakte os. Vi hjælper også gerne med at forudbestille en tid såfremt dette ønskes. Er du slet ikke færdig med dagens aktiviteter, når skilifterne lukker er der også et lille fitnesscenter, hvor du kan træne og brænde endnu mere energi af.

Hotellet har naturligvis en aflåst skikælder og til andre faciliteter kan tælles billiardbor, bordtennis, dart, 24 timers reception, legerum til børn, vaskeri/rens og gratis WIFI på hele hotellet.

Værelserne findes i forskellige størrelser startende fra deluxe rooms til junior suiter, deluxe suiter, alpin suiter og endda en "President Suite", som også kan ses i billedgalleriet. I udgangspunktet får du et dobbeltværelse med udsigt til byen når du bestiller et ophold på Hotel Kempinski hos Balkan Holidays Danmark. Opholdet er med morgenmad. Ekstra udgifter mht Spa og andre faciliteter, afregnes direkte med hotellet.
 

Afgange og priser


Alle priser gælder for én uges skiferie. Prisen er inkl. hotel, morgenmad og transfer. Priser på skileje, liftkort, skiskole og komplette skipakker kan tilkøbes som tillæg under online booking. Ønsker du VIP liftkort, skal dette købes på stedet,

 

Skileje og liftkort


Når du bestiller din skiferie til Bansko hos Balkan Holidays, kan du få rabatter på skilleje, snowboardleje, skiskole samt liftkort.

 

Hotel faciliteter

Antal værelser 157
Restaurant(er) Ja
Pool(s) Ja
Børnepool(s) Ja
Afstand til strand N/A
Afstand til centrum 500
Spaområde Ja
Bar Ja
Elevator Ja
Wifi /internet Ja
Aircondition Ja
Minibar Ja
Safetyboks Ja
Hårtørrer Ja
TV Ja
Familievenlig Ja
Køleskab Nej
Etager 6
Reception Ja
Café Ja
Køkken Nej
Afstand til lift 20
Travelmarket Interactive