St. Konstantin 

Rejser til St. Konstantin, Sortehavet

St. Konstantin ved Sortehavet i Bulgarien, er et populært ferie rejsemål i Bulgarien, alt ved byen passer til familieferie og afslapning. Den smukke strand, kur- og badeby blev grundlagt i 1908 og er dermed Bulgariens ældste kurby ved Sortehavet.  Selve Resortet opstod omkring nogle naturligt forekommende varme kilder,  hvor det mineralske vand har en temperatur på 36-38 grader.
Børnerabatter på de enkelte hoteller fremgår under priser og afgange.

Desuden er St. Konstantin i Bulgarien også kendt for sin rene og helsebringende luft, som ikke mindst skyldes de mange, nåle- løv- og grandtræer i området omkring byen. Denne lille kurby giver god mulighed for ren ferieafslapning på sandstrandene og i byens rolige atmosfære.
 

St. Konstantin - Sortehavets badeby


St. Konstantin, det tidligere Drouzhba, er for dem, som vil nyde de små hyggelige sandstrande i bugterne og byens rolige atmosfære. Den lille kurby giver god mulighed for afslapning på strandene eller i skyggen af byens mange gamle ege- og bøgetræer. Afstandene i St.Konstantine er korte og fra alle vores hoteller når man nemt rundt i byen til fods.
 

St. Konstantin - Varme kilder


De første bygninger i St.Konstantin blev opført tilbage i 1908, og kur- og badebyen er den ældste på Sortehavskysten. Resortet opstod omkring nogle naturligt forekommende varme kilder, og flere hoteller i byen har swimming pools med 36-38 graders varmt mineralsk vand. På det 5 stjernede Grand Hotel Varna Spa and Resort findes et stort Spa-center, som tilbyder alt fra mineralske bade til mudderbehandlinger.
 

St. Konstantin - Tæt på alt


St.Konstantin ligger kun 10 km. fra Varna, Bulgariens tredje-største by, som byder på fine shoppingmuligheder, cafeer, restauranter og interessante museer. Der er endnu kortere afstand til de mange tilbud i Golden Sands, som kun ligger 9 km. fra St.Konstantine.

 

Rejseleder

Sommeren 2017 vil Balkan Holidays have sin gammel kending , den engelsk talende mr. Bonka som repræsentant i både Golden Sands samt St. Konstantin. 
Travelmarket Interactive