Hotel Melia, Sunny Beach 

 

Meliá Sunny Beach åbner i 2020 og består af tre bygninger: én helt ny og to andre som er renoveret før åbning for at leve op til kvaliteten og servicenormerne i brandet Meliá Hotels & Resorts.
Meliá leverer spansk gæstfrihed med stort fokus på service og velvære.

Hotelkomplekset vil indeholde seks restauranter, som serverer moderne internationale retter, en lobbybar i hver bygning, flere udendørs pools (herunder et vandland, som vil indeholde en ny vild rutsjebane), et fuldt udstyret wellness-område med fitnesscenter, indendørs pool, sauna, tyrkiske bade og massagehytter og en række mødelokaler for forretningsrejsende.

Hotellet er placeret i en af ​​de mest populære destinationer i Bulgarien, og tiltrækker tusinder af rejsende fra hele Europa, hvert år, takket være sin lange strand, et bredt udvalg af vandsport og attraktioner og det livlige natteliv, som til sammen garanterer sjov og underholdning under hele opholdet.

Sunny Beach ligger også kun få kilometer fra byen Nessebar, en vigtig turistdestination på den vestlige kyst af Sortehavet.
Nessebar, der blev erklæret et verdensarvsted (World Heritage Site) af UNESCO, er en af ​​de ældste byer i Europa og hjemsted for en betydelig kulturel og kunstnerisk arv fra forskellige civilisationer, der går tilbage til græsk tid.

Hotel faciliteter

Antal værelser 1013
Restaurant(er) 4
Pool(s) Ja
Børnepool(s) Ja
Afstand til strand 100m
Bar Ja
Elevator Ja
Wifi /internet Ja
Aircondition Ja
Minibar Ja
Safetyboks Ja
Hårtørrer Ja
TV Ja
Familievenlig Ja
Reception Ja
Café Ja
Travelmarket Interactive