Skip to main content

Hotel Globus (New F.P by Sheraton) (Hotelklasse: 4½ stjerner)

Introduktion:
Det fremragende 4-stjernede Four Points by Sheraton Sunny Beach hotel (tidligere kendt som Globus Hotel) er et etableret vartegn i dette populære feriested.

Beliggenhed: 
Denne nyligt renoverede bygning (2023) ligger kun få skridt fra Sunny Beachs gyldne sand og lige i centrum, og deler resortet i to lige store dele mod nord og mod syd.

Faciliteter: 
Alt er lige ved døren: behagelig strandpromenade, den 8 km lange sandstrand, restauranter, barer, caféer og butikker i massevis. Efter denne vinters renovering tilbyder Four Points by Sheraton Sunny Beach den perfekte kombination af elegance og komfort kombineret med en fantastisk beliggenhed og et væld af faciliteter, herunder en udendørs swimmingpool med børneafdeling og en imponerende indendørs swimmingpool. Der er også en bowlingbane for et par sjove baner. Dette stilfuldt designede hotel forstærker sin venlige atmosfære med en omgivende velholdt have, og alle de meget komfortable værelser er upåklageligt møblerede, hvilket gør dette hotel til det perfekte valg for en fantastisk sommerferie.

Fritekstsøgning

Attribut

SpaområdeJA
Distance beach30 m
PoolJA
Children poolJA
Antal værelser353
ElevatorJA
WifiJA
TVJA
FamilievenligJA

Kort