Skiferie i Bulgarien 2020

Masser af sne og sol på pisterne - til den rigtige pris! Natskiløb på vilde world-cup pister, bløde brede børnebakker eller snowboard i pulversne. Balkankøkkenet med behagelige bulgarske vine - eller pølser og et par pints - før støvlerne skiftes ud med dansesko.

En skitur til de små hyggelige byer i de solrige bulgarske balkanbjerge byder på oplevelser, som er helt på højde med andre europæiske skiområder – til en pris, hvor de færreste lande kan følge med.

På pisterne i Bulgarien skinner solen først i Europa, og skisæsonen varer længere – ligesom lommepengene.

Balkan Holidays glæder sig til at byde dig velkommen til en stor oplevelse i Bulgarien.
 

Skiferie i Bansko med Balkan Holidays

Skiferie i Bansko 2020


Smalle stræder med brosten og hundrede år gamle stenhuse for foden af Pirin-bjergene. Bansko er Bulgariens største skiområde med et moderne velfungerende liftsystem og flotte hoteller tæt på lifterne. Den lille charmerende by Bansko har sin egen atmosfære, hvor der er et hav af lokale restauranter, mulighed for shopping og et pulserende natteliv.
 

Liftkort, skiskole og skileje


Skal du på skiferie, anbefaler vi dig at bestille liftkort og skileje hjemmefra, så du får adgang til vores rabatter. Vi har også rabatter på skipakker, hvor du kan bestille liftkort, skiskole og skileje samlet til yderst attraktive priser. Læs mere – klik her.  

 

Fakta:


Nærmeste lufthavn - Sofia ca. 150 km
Højeste punkt 2600 m over havet
75 km preparerede pister, 13 lifte og 17 pister
Aftenskiløb på 7 km lang piste
Skiskole og børneskiskole
Skiudlejning


Læs den officielle Bansko brochure her (åbner i nyt vindue).
 
Skirejser til Bansko med Balkan holidays

Læs vores rejsekatalog eller bestil det her


Læs vores rejsekatalog eller bestil det her


Nedenfor finder du vores rejsekatalog for vinter/sommer 2020. Klik på det katalog du gerne vil læse (åbner i ny fane), eller bestil rejsekataloget og få det tilsendt med posten ved at klikke her.

          

Skiferie i Borovets


Bulgariens næststørste skiområde, Borovets, ligger i Rilabjergene med udsigt til Bulgariens højste punkt Moussala, 2925 over havet. Byen har været vært ved flere Wold Cup arrangementer, men områdets 42 km pister giver både begyndere og øvede god mulighed for at udfolde talentet.

Vi har ikke skirejser til Borovets på programmet i 2020. I stedet for anbefaler vi dig at se på vores skirejser til Bansko.
Musala Borovets skirejser Bulgarien

Skiferie i Pamporovo


Pamporovo er beliggende i Rodopabjergene. De 38 km pister går op til 1926 meters højde, ligger i læ af bjergene og skoven og er på nord- og sydvendte skråninger. Dette gør at sneen holder til langt ud på foråret. Endvidere forefindes der på ca. 80 % af pisterne snekanoner, der hurtig kan lave kunstsne, hvis dette skulle behøves.

I Pamporovo har du stort set ingen liftkø. Skiområdet er velegnet til begyndere, men der er også pister for de mere øvede.

Vi har ikke skirejser til Pampotovo på programmet i 2020. I stedet for anbefaler vi dig at se på vores skirejser til Bansko.

Skirejser til Pamporovo med Balkan Holidays
Travelmarket Interactive