Skip to main content

Golden Sands / Varna

Hotellerne i Golden Sands ligger alle næsten uden undtagelse naturskønt mellem træerne på skråningerne ned mod den 4 kilometer lange og næsten 100 meter brede sandstrand. Langs Golden Sands gyldne strand løber byens livsnerve, strand-promenaden, hvor man finder et stort antal restauranter, cafeer, god shopping og en masse aktiviteter.

Transfer t/r er altid inkluderet i prisen, når du køber en pakkerejse hos Balkan Holidays. Børnerabatter på de enkelte hoteller fremgår under priser og afgange.

For booking benyt boksen "Find rejsen her" til venstre.


Golden Sands - Sortehavets Riviera

Når mørket falder på, så sænker der sig en ganske særlig stemning over Golden Sands. Byens lys bliver tændt i tusindvis og musikken begynder at strømme ud fra de mange restauranter, som tilbyder alt fra traditionelle bulgarske retter med folklore-optræden til et mere internationalt køkken.
 

Roulette eller disco

Efter middagen sprudler området af liv, og man kan nyde en stille kop kaffe og eventuelt en Pliska (den lokale bulgarske brandy) med udsigt til Sortehavets lys. Er der overskud har Golden Sands et livligt natteliv på byens mange barer, diskoteker og natklubber, og skal der satses, er der gode muligheder på byens kasino.
 

Strand eller vandland

Golden Sands strande med det finkornede gyldne sand lægger op til en fantastisk badeferie for hele familen.

I bakkerne over Golden Sands ligger det imponerende vandland, Aquapolis, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig i vandrutsjebanerne med en flot udsigt over Sortehavet.
 

Shopping og seværdigheder

Golden Sands ligger kun 17 km fra den tredjestørste by i Bulgarien, Varna, med mange indkøbsmuligheder og seværdigheder, hvor specielt det arkæologiske museum er et besøg værd. Balkan Holidays tilbyder et stort udvalg af udflugter af næsten enhver art med vægt på det kulturelle, på naturen eller bare en rigtig tur i byen.

Transfer t/r er altid inkluderet i prisen, når du køber en pakkerejse hos Balkan Holidays.

For booking benyt boksen "Find rejsen her" til venstre.

Fritekstsøgning

Hotel Kaliakra Palace

Hotel Kaliakra Palace

Beliggenhed: Kaliakra Palace Hotel ligger på Golden Sands Resort, som er det smukkeste, maleriske og mest populære feriested langs den nordlige Sortehavskyst. Hotellet har 240 moderne møblerede værelser og lejligheder, der giver sine gæster en spektakulær udsigt over en unik strand ved Sortehavskyst...

Hotel Royal

Hotel Royal

Hotel Royal er beliggende tæt ved centrum, dog stadig i grønne omgivelser, kun 300 m. fra stranden og med en dejlig udsigt over området.

Hotel Lilia

Hotel Lilia

Beliggenhed: Hotel Lilia, der kun ligger 50 m. Fra centrum og kun 20 m. Fra stranden (havudsigt kan købes) har sandsynligvis en af de bedste placeringer og er en perle i Golden Sands. Faciliteter: Her er en lobbybar, café, butikker, lægepraksis og restaurant med en terrasse ud mod vandet og promenad...

Hotel Perunika

Hotel Perunika

Perunika Hotel ligger kun 150 meter fra stranden og 250 meter fra centrum af Golden Sands resort omgivet af smukke haver og vegetation.

Hotel Briz

Hotel Briz

Beliggenhed: Briz Hotel ligger 250 meter fra stranden i Golden Sands Sea Resort og er omgivet af en fyrreskov. Faciliteter: Der tilbydes værelser med aircondition, gratis sæsonåben udendørs pool, satellit-tv og balkon. Der er en restaurant med terrasse og udsigt samt en bar og pool. På hotellet kan...

Hotel Arena Mar

Hotel Arena Mar

Moderne, jovialt og lyst, beliggende i et af de smukkeste bulgarske feriesteder - Golden Sands - Arena Mar ****-hotellet tilbyder stort set alt, hvad du måtte ønske: nærhed til stranden, lækker mad, fuldstændig afslapning af sanserne ved SpA og den indendørs pool, uophørlig underholdning på de mange...

Hotel Veramar Beach

Hotel Veramar Beach

Veramar Beach Hotel er et nybygget 4-stjernet hotel i det hurtigt voksende feriested Kranevo. Det er beliggende ved siden af en malerisk strand - i omkring 70m., I et roligt, hyggeligt og grønt sted, med panoramaudsigt over kystnære bakker og Kap Kaliakra. Kranevo har en direkte forbindelse via stra...