Skip to main content

Hotel Kaliakra Palace (Hotelklasse: 4½ stjerner)

Beliggenhed:
Kaliakra Palace Hotel ligger på Golden Sands Resort, som er det smukkeste, maleriske og mest populære feriested langs den nordlige Sortehavskyst. Hotellet har 240 moderne møblerede værelser og lejligheder, der giver sine gæster en spektakulær udsigt over en unik strand ved Sortehavskysten dækket med gyldent sand såvel som den majestætiske Cape Kaliakra.

Faciliteter:
Hotellets restaurant tilbyder sine gæster en rummelig hal med flere udendørs terrasser med imponerende havudsigt. Der er også en A-La-Carte fiskerestaurant, en grillrestaurant med en smuk udendørs terrasse, en lobbybar, en cocktailbar og 2 poolbarer. Måltider ved indtjekning på hotellet er alt inklusive eller ultra-alt inklusive.
På hotellets grund er der tre udendørs pools, som ikke kun ligger ved stranden (10 meter), herunder en separat pool med vandrutschebane og en indendørs pool.
For alle gæster på Kaliakra Palace, der ønsker at kombinere deres ferie med sportsaktiviteter, er der: multifunktionel sportsbane, fitness, massage, sauna, morgenkryds og gåture langs promenaden, hvor du nyder den friske havluft mættet med joddamp og den fantastiske udsigt af solen stiger over Sortehavet. For vores yngste gæster har vi set en børneklub, legeplads og animation.

Fritekstsøgning

Attribut

SpaområdeJA
Distance beachVed Stranden
PoolJA
Children poolJA
Antal værelser200
ElevatorJA
WifiJA
TVJA
FamilievenligJA

Kort