Skip to main content

Luftfartsselskaber

BH Airlines, fly til og fra Burgas og til Varna
 

Til Burgas i Bulgarien flyver vi med BH Air. BH Air er en forkortelse for Balkan Holidays Airlines, som ejes af Balkan Holidays koncernen.

Flyflåden består primært af Airbus A320. Tilladt bagage er (per person over 2 år) 20 kg ved check-in og 1 stk. håndbagage (5 kg). Maksimummål for håndbagage er 55 x 35 x 23 cm. Der er toldfrit salg om bord.

Der kan betales med skandinaviske valutaer og euro.

Der er ingen forplejning inkl. i flyrejsen. Det koster ikke noget at medbringe barne - og klapvogne.

Du kan læse mere og få svar om flyrejser med BH Air klik her. Besøg også BH Air's hjemmeside: http://www.bhairlines.com/

Vigtigt: Har du købt din rejse gennem anden rejseudbyder som benytter Balkan Holidays BH Airlines, henvises du til at kontakte din rejseudbyder/bureau for bestilling af sæder, extra bagage med andre spørgsmål og services. Balkan Holidays Danmark, kan ikke være behjælpelige i forhold til services på fly af Balkan Holidays, som er chartret af andre rejsebureauer.


Burgas er forbindelsesbyen til Sortehavets kendte sydlige ferieområder som Sunny Beach, Nessebar, Sozopol, Dyuni, Elenite med flere. Byen er et kulturelt og videnskabeligt centrum med universiteter, teater, opera og byens symfoniorkester.

Fritekstsøgning