Skip to main content

Hotel St. Ivan Rilski SPA Resort (Hotelklasse: 4½ stjerner)

SPA Resort St. Ivan Rilski ligger i det mest berømte bulgarske skisportssted - Bansko, kun 160 km fra Sofia. Omfavnet af de omkringliggende bjerge og kun 10 minutter fra skiliften, består resortet af et hotel med 113 værelser, SPA-center med et areal på over 1.000 m² og 4 villaer med 162 lejligheder (der tilbydes hotelovernatning i 80 af dem). Arkitekturen er i typisk alpestil, kombineret med moderne interiør af træ, sten og masser af lys.

Fuldstændig renoveret i 2021, tilbyder hotellet et helårs All-Inclusive-program, moderne faciliteter og en bred vifte af tjenester - SPA-center på to niveauer med et eksklusivt område kun for voksne, opvarmet akvatonisk pool og jacuzzi, udendørs opvarmet akvatonisk pool og jacuzzi , moderne fitnesscenter, restaurant med panoramaterrasse, lobbybar, loungeområde, børneklub, konferencesale, butik, skiudlejning mv.
St. Ivan Rilski SPA Resort er spredt over et areal på 16.000 m² og er et lukket kompleks, som omfatter en smuk have, en legeplads, indendørs parkering og gratis trådløs internetadgang overalt.
 
Værelser og lejligheder
Alle værelser på hotellet blev totalrenoveret i begyndelsen af ​​2021. De er lyse og rummelige, komfortabelt indrettede og afslører en vidunderlig udsigt over de omkringliggende bjerge. Værelserne og lejlighederne på feriestedet tilbyder en enestående atmosfære, førsteklasses indkvartering, frisk interiør og alle de nødvendige faciliteter til en perfekt ferie i bjergene.
 
En madras, specielt designet til FPI Hotels & Resorts
Sengene på vores hotel er udstyret med FPI Special Edition Madrasser, specielt designet og udviklet af den førende bulgarske sengeproducent Happy Dreams, som bruger amerikansk teknologi. Modellen har en hybrid type konstruktion, premium højde og tilbyder fremragende ortopædisk støtte i området omkring skuldre og ryg, kombineret med en behagelig følelse i overfladelaget af skum.

Fritekstsøgning

Attribut

SpaområdeJa
PoolJa
Antal værelserJa
ElevatorJa
WifiJa
TVJa
FamilievenligJa