Skip to main content

Skiferie i Borovets

Bulgariens næststørste skiområde, Borovets, ligger i Rilabjergene med udsigt til Bulgariens højste punkt Moussala, 2925 over havet. Byen har været vært ved flere Wold Cup arrangementer, men områdets 58 km pister giver både begyndere og øvede god mulighed for at udfolde talentet.

Borovets er det klassiske skisportsområde i Bulgarien og Balkan Holidays har haft det i programmet gennem alle de år, vi har lavet skirejser til Bulgarien. I år kan vi tilbyde Hotel Samakov meget central beliggenhed i Borovets.
 

Skiskole


Borovets byder begynder, let øvede samt øvede velkommen til en af Europas bedste skiskoler, hvor undervisningen foregår på både engelsk eller tysk. Undervisningen er 6 dage a 4 timer, så der er masser af tid på egen hånd. Snowboardskole er 3 dage a 2 timer. 
 

Skilifter


Mindst en gang om uger er der natskiing. Alle lifter er åbne hver dag fra 8.45 til 16.30 Højste punkt 2560 m laveste på ski 1300 m længste nedkørsel 12 km. Store dele af liftsystemet, er blevet moderniseret.
 

Afterskiing


Afterskiing er for mange lige så vigtigt som skiløb. Her mødes man for at fortælle andre om sine oplevelser, på pisterne i løbet af dage. Borovets har et rigt udvalg af cafeer og barer, hvor man mødes inden turen går til hotellet igen inden aften.
 

God mad, gode vine


Efter en lang dag på bjerget, hvad er så bedre end at gå ud for at spise et godt måltid mad med et glas god vin, i Borovets findes alle former for restauranter, så man altid kan finde en efter egen smag.
 

Når mørket sænker sig


Borovets natteliv har simpelthen alt, hvad man kan ønske sig. Hyggelige cafeer, pubber, barer, natklubber samt diskoteker. Her finder du sikkert, hvad du søger.
 

Rejselederservice m.m.

Vi har ingen danske rejseleder i Borovets, men I er velkommen til at kontakte vores kollegaer fra Balkan Holidays England.
Endvidere er rejser til Borovets på forespørgsel. Send os en mail på info@balkanholidays.dk, og vi undersøger kapaciteten og vender hurtigt tilbage. Tak.

Fritekstsøgning