Skip to main content

Obzor

Beliggende langs Bulgariens fantastiske Sortehavskyst er det lille paradis Obzor. Dette venlige, tilbagelænede feriested, selv på højsæsonen, er unikt af mange grunde, men dens hovedattraktion er uden tvivl dens fantastiske strand. Set på baggrund af Stara Planina-bjergene, er denne 8 km lange strand en af ​​de sikreste og mest fredelige i Bulgarien med roligt og krystalklart havvand.

Det mest populære tidsfordriv for besøgende på feriestedet er at strække sig ud på en solseng for noget eftertragtet soltid, efterfulgt af en svømmetur i havet om dagen, og om aftenen spisning på en af ​​resortets mange fine restauranter, der serverer både bulgarsk og kosmopolitiske menuer, inden du tager afsted til en af ​​flere musikbarer på feriestedet, hvor du kan danse din middag af. Obzor tiltrækker besøgende på grund af sin funktionalitet, hygge og stil, kombineret med de elegante underholdningssteder, som gør den ideel til gæster, der leder efter en afslappende ferie. Alt hvad du behøver kan findes inden for gåafstand, hvilket betyder mere tid til at gøre de ting, du elsker. Sammen med det fremragende SPA-center og børnehaven er Obzor et godt ferievalg for både ældre kunder og unge familier.

Fritekstsøgning

Hotel Sol Luna Bay Resort

Hotel Sol Luna Bay Resort - All Inclusive

Dette all inclusive udsigt over Sortehavet har noget for enhver smag: vandland, kids klubber, dag og aften underholdning, lækker buffet, familieværelser og meget mere.