Skip to main content

Skiferie i Borovets

Bulgariens næststørste skiområde, Borovets, ligger i Rilabjergene med udsigt til Bulgariens højste punkt Moussala, 2925 over havet. Byen har været vært ved flere Wold Cup arrangementer, men områdets 58 km pister giver både begyndere og øvede god mulighed for at udfolde talentet.
Borovets er det klassiske skisportsområde i Bulgarien og Balkan Holidays har haft det i programmet gennem alle de år, vi har lavet skirejser til Bulgarien. I år kan vi tilbyde Hotel Samakov meget central beliggenhed i Borovets.

Skiskole
Borovets byder begynder, let øvede samt øvede velkommen til en af Europas bedste skiskoler, hvor undervisningen foregår på både engelsk eller tysk. Undervisningen er 6 dage a 4 timer, så der er masser af tid på egen hånd. Snowboardskole er 3 dage a 2 timer. 

Skilifter
Mindst en gang om uger er der natskiing. Alle lifter er åbne hver dag fra 8.45 til 16.30 Højste punkt 2560 m laveste på ski 1300 m længste nedkørsel 12 km. Store dele af liftsystemet, er blevet moderniseret.

Afterskiing
Afterskiing er for mange lige så vigtigt som skiløb. Her mødes man for at fortælle andre om sine oplevelser, på pisterne i løbet af dage. Borovets har et rigt udvalg af cafeer og barer, hvor man mødes inden turen går til hotellet igen inden aften.

God mad, gode vine
Efter en lang dag på bjerget, hvad er så bedre end at gå ud for at spise et godt måltid mad med et glas god vin, i Borovets findes alle former for restauranter, så man altid kan finde en efter egen smag.

Når mørket sænker sig
Borovets natteliv har simpelthen alt, hvad man kan ønske sig. Hyggelige cafeer, pubber, barer, natklubber samt diskoteker. Her finder du sikkert, hvad du søger.

Rejselederservice m.m. 
Send os en mail på info@balkanholidays.dk, og vi undersøger kapaciteten og vender hurtigt tilbage. Tak.

Fritekstsøgning

Hotel Rila

Hotel Rila

Hotel Rila is located in the heart of the oldest mountain resort in the Balkans – Borovets, only 70 km. away from the capital Sofia

Hotel Flora Borovets

Hotel Flora Borovets

Flora Hotel & Apartment Complex

Hotel Borovets Green

Hotel Borovets Green

Borovets Green Hotel ligger i Borovets og har restaurant, fitnesscenter, bar og have. Dette 4-stjernede hotel har skiopbevaringsrum og døgnåben reception. Der er gratis wi-fi og privat parkering mod tillægsgebyr. Samtlige værelser på hotellet har klædeskab. Værelserne på Borovets Green Hotel har skr...

Iglika Palace Hotel

Hotel Iglika Palace

IGLIKA PALACE BOROVETS er et 4-stjernet hotel beliggende i centrum af Borovets