Skip to main content

Four Points by Sheraton. Bansko. Inkl. morgenmad (Hotelklasse: 4½ stjerner)

Velkommen til det fremragende 4-stjernede Four Points by Sheraton - Bansko. 

Beliggenhed:
Med en central beliggenhed, men alligevel tæt på gondola lift in Bansko, giver vores hotel dig mulighed for at udforske attraktionerne og det historiske centrum af Bansko. 

Faciliteter:
Oplev alt, hvad Bansko og bjergene har at byde på!
Beliggende i en malerisk bjergby Four Points by Sheraton Bansko tilbyder et ferietilflugtssted og en række faciliteter, der sørger for afslapning og bekvemmelighed. 
Start din dag med den overdådige morgenbuffet i vores oplyste restaurant med tilsyn over hotellets haver - grøn om sommeren og snehvid om vinteren! 
Fordyb dig i ro på vores wellness-faciliteter, forkæl dig selv med foryngende behandlinger og terapier designet til at forkæle din krop og sjæl.
Alle vores stilfulde værelser og suiter er omhyggeligt designet med moderne bekvemmeligheder for et mindeværdigt ophold. Nyd den sprøde bjergluft fra vores balkoner og udsigten mod haven, byen og de omkringliggende bjerge. 
Hos Four Points by Sheraton Bansko er din komfort og tilfredshed vores højeste prioriteter. Oplev en uforglemmelig rejse i en fortryllende helårsdestination!

 

 

 

Fritekstsøgning

Attribut

SpaområdeJa
PoolJa
Children poolJa
Antal værelserJa
ElevatorJa
WifiJa
TVJa
FamilievenligJa