Skip to main content

Landsbytur

Unik uld maskine, underholdning og ubegrænset vin!

Her får I muligheden for at foretage en rejse tilbage i tiden.

Sådan kan man i hvert fald let føle det ved ankomsten til Landsbyen Erkech, hvor faldefærdige huse, fritgående dyr og et helt andet tempo end i Sunny Beach, giver et indtryk af, at tiden er gået i stå. 
Vi anbefaler turen til alle, der vil opleve noget mere og andet end sol, strand og varme på ferien. 

Der er afgang fra Sunny Beach sen eftermiddag og efter ca. 45 min. kørsel op gennem baglandet og gennem landsbyer er vi fremme ved bjerglandsbyen, der står i skarp kontrast med neonlysene i Sunny Beach. 
Vi går gennem landsbyen og besøger den gamle kirke og får mulighed til at komme ind i et ældre ægtepars bolig, som ernærer sig ved at spinde uld og har en gammel tysk uldmaskine som vi ser i aktion, inden turen går til den lokale restaurant, hvor vi bydes velkommen på traditionel vis. Herefter serveres en 4-retters menu med tilhørende vin ad libitum.  

Under middagen vil der blive underholdning med musik, sang og folkedans fra lokale unge mennesker, som måske ikke er helt så professionelle som det, der vises andre steder, men til gengæld giver det en mere ægte og uspoleret indblik i den særlige bulgarske folkloretradition.
Aftenen slutter med opvisning af dans på glødende kul.   

Pris & dag : Spørg venligst guiden på destinationen.

Fritekstsøgning